Budapesti Különleges Mentők AlapítványHÍREK

Az egyszerűség kedvéért és persze a gyors információ áramlásért  rólunk és tetteinkről ezentúl a

https://www.facebook.com/budapesti.mentok?fref=ts

oldalon  lehet minket elérni!!

reméljük hamarosan ott is találkozunk! 🙂

2012 nagy lépést tettünk a még jobb, szakszerűbb gyorsabb segítség nyújtás felé, üzembe helyeztük a mobil elsősegély helyünket (képek a galériában)


2011 az év folyamán sok helyen jártunk, jól vizsgázott mind a személyzet és a technika is.

2011 január elején üzembehelyeztünk egy mentő quadot melyel rendszeres ügyeletet tartunk,

2010 oktober: a vörös iszaptól nekünk is vörös lett a gumicsizmánk. köszönjük mindenkinek aki segít nekünk

2010 julius: végre újra indult a gyermek motoros iskolánk!!

2010 junius: újabb gyermeknapon vagyunk túl melyben a Malaguti motoron kívül sok és jelentős segítséget kaptunk a Harley Davidson Budapesttől. képek és szöveg :  http://trappancs.extra.hu/harley.html

2010 az esőzés és árvizek éve. nekünk rendesen kijutott belőle. felsőzsolca,edelény, szolnok környéke….stb  ezúton köszönjük a TESCO segítégét. Kérésünkre jelentős élelmiszer adományt kaptunk!

2009 nov 15  gyermek motoros iskolánk befejezte a 2009 es évet.  2010 tavaszán (márc, időjárás függvényében) megújult motorparkkal kezdünk. ráadásként az oktatást kiterjesztjük a 14 év feletti korosztályra is.

2009 okt 18 mentéstechnikai bemutatót tartottunk a budai fitt parádén. plussz: (sajnos pár sérültet a helyszinen el kellett látni)

2009 augusztus 7 gyermek motoros iskolánk fejlődött, mostantól a 14 éves(a leg veszélyeztetettebb) korosztályt is tudjuk képezni.

2009.juni19-21 közt a Verdanapok rendezvényen gyermekmegörzőt és játszóházat üzemeltetünk. Tesszük ezt a gyermekek védelmédemében. Természetesen a játszóház/gyermekmegörző térítés mentes. Ugyan itt megvendégeljük kis pártfogoltjainkat a Trappancsokat(szervátültettet gyermekek)

2009 május elejétől a gyermekmotoros iskolánk elköltözött. új címünk Budapest XI kerület Neszmélyi köz 3. megközelíthető a Budaörsi útról. Harley Davidson Budapest területén. köszönjük Dobai Attilának a helyszin biztosítását

2009 Május 9. én gyermeknapot rendeztünk a transzplantált gyermekek részére. bővebben a trappancsok oldalán olvashattok:  http://trappancs.extra.hu/motoros.html videó a TV2 holnlapján : http://webcast.tv2.hu/tenyek/index.php?m=video&video_id=395306

– a hungexpo felkérésére 5 napon keresztül gyermekjátszóházat üzemeltettünk többmint 3500 gyermek szórakozhatott kedvére……

– Virágot a tüdő transzplantációra váró kislányt hoztunk Budapestre , utunk közben találkozhatott Rubint Rékával, aki a kedvenc „anyukája” köszönettel tartozunk a Hyundai Holding Hungary kft-nek aki egy kombit bocsátott rendelkezésünkre, hogy beleférjen a család és az életmentő eszközeink is.(szerencsére az utóbbiakat nem kellett használnunk)…….

Nagy melegben a VERITAS GOLD jóvoltából vizet osztottunk a rászorulóknak..

– Pár képet felraktunk a „Trappancs” (transzplantált) gyermekek repültetéséről. Köszönjük a segítséget a Gold Timer alapítványnak aki rendelkezésünkre bocsátotta a világ egyetlen egy darab Li-2 repülőgépét, és Bochkor(bocsi) Gábornak aki utaskísérőként J végig mellettünk volt……..

– Az ORFK-OBB felkérésére a Harley találkozón gyermekeket motoroztattunk oktattunk a biztonságos közlekedésre. Szombaton vendégül láttuk a Kőszegi SOS gyermekfalu lakóit mindannyiunk örömére…..

-A Belfini kft jóvoltából a gyermekmotor parkunk újabb két Malaguti grx 10-el  bővült..

– Egy magán adománynak köszönhetően új és sok játékkal bővült a játszóházunk..